ZR Bygg AB

Varmt välkommen till ZR Bygg AB, vi är ett byggföretag som bland mycket annat är experter inom markentreprenad. Vi tar oss gladeligen an entreprenader av alla tänkbara möjliga storlekar. För oss är inget uppdrag med andra ord varken för litet eller för stort. Vi vänder oss till privatpersoner, fastighetsbolag och byggherrar verksamma i Stockholmsområdet och erbjuder alltid service av högsta tänkbara kvalitet. Låter detta som något som skulle kunna vara av intresse för dig? Då behöver du bara höra av dig till oss!

Vi tar hänsyn till miljön

Om du väljer att anlita oss på ZR Bygg AB kan du också känna dig trygg i det faktum att vi är ett byggföretag med ett miljö- och klimattänk. Det handlar bland annat om att vi använder oss av miljövänliga varor och produkter.

Vårt kontor

 ZR Bygg AB har sitt kontor på Vädersjövägen 75 i Tungelsta. Har du vägarna förbi? Då är du självklart varmt välkommen att komma och besöka oss. Vi kan då gå igenom dina behov och dina förväntningar och se till att vi kan förse dig med en service som du kommer att bli nöjd med.