Våra tjänster

Vi på Innergårdsrenovering i Stockholm erbjuder många olika lösningar när det kommer till renovering eller ombyggnad av innergårdar. Vi har bred erfarenhet och kan ta på oss allt från enklare renoveringar till de riktigt stora projekten. Behöver du totalentreprenad vid renoveringen av innergården så är vi företaget för dig. Vi har samlat all nödvändig kompetens inom företaget för att utföra helhetslösningar från första spadtaget till de sista små detaljerna.

Vi utför stora som små projekt

Några exempel på vad vi kan hjälpa dig med är:

  • Planera renoveringen av innergården
  • Hjälpa till med ritningar
  • Samordna
  • Utföra hela renoveringen

När du anlitar oss kan du räkna med att vi kan hjälpa dig med bärande konstruktioner såväl som att skapa den gröna oasen. Vi ser alltid till att arbeta med de bästa materialen som finns och hitta de mest prisvärda lösningarna till varje kund. Många innergårdar har mycket begränsade ytor. Det är inget hinder för oss då vi har lösningar för såväl den minimala innergården som den stora.

Innergårdsrenovering för ökad trivsel

Vi kan hjälpa dig med olika beläggningar och se till att din innergård får det bästa tätskiktet enligt förutsättningarna. Vi vet också om att design och den estetiska biten är viktigt för trivseln. Därför är vi mycket måna om att resultatet ska vara såväl praktiskt som vackert. En innergård med rätt växtlighet, beläggning och ljussättning gör stor skillnad.

Vi ser till att hitta flexibla och prisvärda lösningar till ditt projekt. Tveka inte att kontakta oss för en offert!