Om oss

Vi på Innergårdsrenovering i Stockholm älskar vackra innergårdar. Vår passion för vårt yrke har gjort att vi samlat proffs som endast har en sak i sikte. Att vara bäst på innergårdar. När du anlitar oss får du ett helt team som har gedigen kunskap och erfarenhet. Vi kan utföra allt från mindre renoveringar till stora projekt. När det kommer till större renoveringar ser vi till att alla detaljer faller på plats i tid och att arbetet alltid löper smidigt.

Vi tror på flexibla lösningar

Ingen kund är den andre lik och vi ser alltid till att ha flexibla lösningar. Du kan komma med idéer och önskemål och vi ser till att innergårdsrenoveringen blir precis som du tänkt dig. Vi vet att när det kommer till nöjda kunder är de den bästa reklamen. Vi prioriterar det lilla jobbet precis som vi gör med de stora. När du kommer till oss kan du räkna med ett vänligt och professionellt bemötande varje dag.

Innovativa innergårdsrenoveringar

Behöver du hjälp med att planera om innergården och göra den till en grön oas? Vi kan hjälpa dig hela vägen från tankestadiet till sista touchen. Då vi brinner för innergårdar så håller vi alltid utkik efter nya idéer och nya material att arbeta med. När du vänder dig till oss för att få hjälp med renoveringen så kommer vi alltid att se till att du får den lösning som passar dig och din budget.

Så behöver du hjälp med renoveringen av innergården? Tveka inte att kontakta oss för mer information.