Innergårdsrenovering på dina villkor

När det är dags för innergårdsrenovering är det oss du ska kontakta. Med oss som samarbetspartner kan du räkna med en förvandling och en förädling av din innergård. Vi sätter dina önskemål högst upp i prioriteringen och arbetar tillsammans med dig som kund för att nå ett perfekt resultat. Oroa dig inte, det är vi som gör jobbet men vi låter dig vara med på hela resan mot den idealiska innergården.

Innergården är en perfekt plats för att öka trivseln i ett bostadshus eller i en kontorsbyggnad. Många uppskattar om det är mycket grönt i form av träd och rabatter samt leksaker för barnen. Oavsett vad just du vill ha på er innergård skräddarsyr vi en anpassad innergårdsrenovering som du blir nöjd med.

Innergårdsrenovering som förverkligar drömmar

Vi gör upp en plan för hur renoveringen av just din innergård ska gå till och förverkligar den inom en angiven tidsperiod. Under denna period kan det vara bra om du dubbelcheckar så att det inte föreligger några planerade event. Detta på grund av att du bör räkna med att hela eller delar av innergården inte kan vara i bruk under renoveringen.

Vårt arbete är att förverkliga dina idéer. Medan du har visionerna och planerna har vi personalen, utrustningen och materialet att realisera en innergårdsrenovering i enlighet med dina föreställningar.

Höj värdet på fastigheten med en vacker innergård

En innergårdsrenovering kan verkligen göra underverk för en fastighet. Förutom att det ökar trivseln och umgängespotentialen bland de som vistas i huset ökar du också fastighetens värde. En nyrenoverad och estetiskt tilltalande innergård kan lätt trissa upp priset på en lägenhet i det anslutande huset. Det kan vara bra att ha i åtanke som fastighetsägare om man behöver sälja eller enbart vill öka fastighetens attraktion och marknadsvärde.

Hos oss kan du på förhand på en offert med ett kostnadsförslag på vad en renovering av just din innergård skulle landa på. Du behöver inte ta något beslut innan du har fått information om kostnad, omfång och helhetsplanen. Vi välkomnar dig att ställa frågor och ventilera dina funderingar med oss. Din önskan är vår lag!